De la diagnostic și tratament până la supraviețuire, fiecare dintre pacienții noștri are propria lor călătorie unică.

De la diagnostic și tratament până la supraviețuire, fiecare dintre pacienții noștri are propria lor călătorie unică.

Citeste mai mult.

Meditația Mantra (2/7/22)

Mantra și afirmațiile sunt adesea utilizate sinonim, dar sunt diferite. Citește mai mult.

găsită poezie (25/25/22)

Poezia găsită este un mare prompt creativ de adăugat la rutina ta de auto-îngrijire. Citeste mai mult.

Beneficiile de tricotat și croșetat (17/03/22)

Natura simplă și complexă a acestor două abilități îi fac un instrument excelent de îngrijire de sine pentru artistul artizanal. Citeste mai mult.

Echipa noastră de chirurgie Mohs

Doctorii de top aleg să lucreze cu spitale de top, așa că nu este de mirare că unii dintre cei mai buni specialiști în chirurgie Mohs practică la Henry Ford Health System. Asta merge pentru întreaga noastră echipă. Aici, veți găsi nivelul de abilitate și expertiză asociat cu centrele medicale academice, împreună cu un angajament de a oferi îngrijiri care să răspundă în mod unic nevoile individuale ale fiecărui pacient.

pentru a vedea alți medici din sistemul de sănătate Henry Ford , vizitați căutarea furnizorului nostru.

Utilizați locația mea curentă vizualizarea profilului pentru programare

Mark R Balle, MD

800-436-7936 800-436-7936 4.8/5 354 evaluări • 242 de comentarii

​​specialități: Dermatologie

Servicii: Chirurgie pentru cancer, Chirurgie Mohs, cancer de piele

Henry Ford Medical Center – Columbus

39450 W 12 mile rdnovi , MI 48377 Hărți și indicații Vizualizați Profilul pentru solicitare

David M Ozog, MD

800-436-7936 800-436-7936 4.9/5 133 evaluări • 81 de comentarii

​​Specialități: Dermatologie

Servicii: BOTOX și FACIALE FACIALE, Chirurgie pentru cancer, melanom, Chirurgie Mohs, cancer de piele, reparații și îngrijire a pielii, vizite video

Henry Ford Cancer Institute – Detroit

2800 W Grand Blvddetroit, MI 48202 hărți a ND Direcții

Henry Ford Medical Center – Columbus

39450 W 12 Mile Rdnovi, MI 48377 Hărți și direcții

​​Henry Ford Medical Center – New Center One

3031 W Grand BlvdDetroit, MI 48202 și hărți și hărți și hărți Direcții

​​Henry Ford Medical Center-New Center One

3031 W Grand Blvd8th FlrDetroit, MI 48202 MAPS ȘI DIRECȚII VEZI CERINȚĂ PROFIL DE PROFESE

Molly C Powers, MD

800-436-7936 800- 436-7936 4.9/5 116 evaluări • 72 de comentarii

​​Specialități: Dermatologie

Servicii: Chirurgie pentru cancer, Mohs Chirurgie

Henry Ford Cancer Institute – Detroit

2800 W Grand Blvddetroit, MI 48202 Hărți și direcții

​​Henry Ford Medical Center – Columbus

39450 W 12 Mile Rdnovi, MI 48377 hărți și direcții

​​Henry Ford Medical Center – Farmington Road

6530 Farmington Rdste 101West Farmington

6530 Farmington Rdste 101West Farmington

6530 Farmington Rdste 101West Farmington

6530 Farmington Rdste 101West Farmington

6530 Farmington Rdste 101West Farmington

6530 Farmington Rdste 101west Bloomfield, MI 48322 hărți și direcții

Toufic R. Jildeh, M.D.

DR. Toufic R. Jildeh este absolvent al Școlii de Medicină a Universității de Stat Wayne. În prezent, el ocupă funcția de rezident șef pentru Departamentul de Sistem de Sănătate Henry Ford pentru Chirurgie Ortopedică. În timpul său la Henry Ford, a primit numeroase premii clinice și academice și a publicat multe manuscrise influente și capitole de manuale. Interesele sale academice includ optimizarea rezultatelor chirurgicale și nechirurgicale în medicina sportivă și îmbunătățirea controlului durerii postoperatorii. El va participa la Clinica Steadman/Steadman Philippon Institute de cercetare de renume mondial din Vail, Colorado, pentru o bursă de medicină sportivă.

în afara muncii, este un chitarist împlinit. Este pasionat de familie, prieteni, călătorii, fitness, voluntariat și baschet.

varicocel

Venele mărite în testicule (varicocel) seamănă cu varicele care se găsesc frecvent în picioare. Adesea, starea nu provoacă simptome, așa că este posibil să nu știți nici măcar că îl aveți. Dar este una dintre cele mai frecvente cauze ale infertilității masculine.

Dacă ați încercat fără succes să concepeți un copil biologic, varicocelul poate fi problema. Aproximativ 40 la sută dintre bărbații cu infertilitate au varicocel într -unul sau ambele testicule. Fără tratament, varicocelul poate provoca un număr anormal, formă și mișcare.

la Centrul de Sănătate pentru bărbați Henry Ford, medicii noștri cu înaltă calificare folosesc proceduri chirurgicale avansate pentru a repara cu succes varicocelul.

Ce cauzează varicocelul?

Dacă supapele din venele testiculare nu funcționează corect, sângele se colectează în venă. Drept urmare, vena se umflă și devine mai mare. Circulația slabă a sângelui în vena mărită crește temperatura în testiculele tale. Temperaturile mai ridicate reduc producția de spermatozoizi și deteriorarea spermatozoizilor deja în testicule.

Cum sunt diagnosticate varicocelul?

Diagnosticul precoce și precis este esențial pentru tratamentul de succes. Urologii noștri știu să localizeze aceste vene mărite și să diagnostice starea. Dacă medicul dumneavoastră suspectează că este posibil să aveți varicocel, primul pas este un examen fizic. Medicul dumneavoastră va simți ambele testicule pentru a verifica dacă există anomalii. Uneori folosim uneori ecografie pentru a vedea mai clar venele și pentru a confirma diagnosticul.

Tratamentul cu varicocel

Dacă varicocelele vă provoacă durere sau vă afectează fertilitatea, putem repara venele. Mulți bărbați fără simptome aleg să nu -i trateze.

Chirurgii noștri cu înaltă calificare folosesc o procedură minim invazivă, ambulatorie, numită varicocelectomie microchirurgică pentru a repara cu succes varicocelul. Folosim incizii mici în zona inghinală și reparați venele, îmbunătățind fluxul de sânge către testicule. Puteți merge acasă în aceeași zi și puteți relua majoritatea activităților într -o săptămână.

Această intervenție chirurgicală de mare succes îmbunătățește calitatea spermatozoizilor la aproximativ 60 la sută dintre pacienții noștri. Medicul dumneavoastră vă va verifica numărul de spermă la trei luni după procedură.

Dacă sunteți preocupat de infertilitate, consultați specialiștii noștri la Henry Ford Ford’s Health Center. Luăm o abordare compătimitoare, personalizată a nevoilor dvs. și folosim tehnici avansate pentru a vă atinge obiectivele.

Povestiri pentru pacienți

Speranță și vindecare pentru supraviețuitorii cancerului pulmonar.

Mii de oameni din Michigan află că au cancer pulmonar în fiecare an. Suntem aici pentru a oferi pacienților noștri orice au nevoie în timp ce avem grijă de ei, fie că este o îmbrățișare liniștitoare sau unul dintre tratamentele noastre avansate.

de la diagnostic și tratament până la supraviețuire, fiecare dintre pacienții noștri are proprii lor Călătorie unică. Suntem recunoscători celor care ne lasă să împărtășim acele călătorii, precum și celor care ne permit să împărtășim poveștile lor cu voi.

Eroii noștri de cancer pulmonar

Povestea lui Diane

Diane a fost șocată să afle că a avut cancer pulmonar care s -a metastazat la creierul ei. După ce a trecut în timp ce mânca prânzul într-o zi, chirurgii Henry Ford au îndepărtat o tumoră de dimensiuni de golf din creier. Ea ar găsi o echipă medicală cu experiență cu experiență, care a determinat un biomarker ALK în ADN -ul lui Diane și i -a oferit speranța.

Povestea lui Charles

în urmă cu doi ani și jumătate, Confars găsise Casa lor Dream Lake din Michigan și se pregăteau să se mute acolo din Columbus, Ohio. De asemenea, în acea perioadă, Charles s -a dus la medicul său pentru a vedea un sentiment ciudat că a avut că ceva nu era în regulă în piept și plămâni.

povestea lui Jeff

Jeff Clark a pregătit pentru o zi de vânătoare. În timp ce își ridica setterul englez în lada ei, el a simțit un pop, provocând o durere bruscă în umăr. Când radiografia de umăr a dezvăluit un loc pe plămâni, Jeff a fost uimit. Nu a fost niciodată fumător. După o intervenție chirurgicală robotizată minim invazivă, Jeff este fără cancer și liber să facă ceea ce iubește.

povestea lui Vic

Un CT cu doze mici cu doze mici a găsit un loc pe plămânul lui Vic Thompson. Diagnosticat cu cancer pulmonar din stadiul I, echipa de la Henry Ford a fost capabilă să înlăture cancerul cu o intervenție chirurgicală minim invazivă. Vic este acum fără cancer!

povestea lui Nancy

Când mama lui Nancy a murit, a decis să fie proactivă în ceea ce privește sănătatea ei și a programat o screening de cancer pulmonar. Screeningul a dus la un diagnostic de cancer pulmonar în stadiul 4 – care s -a metastazat la creierul ei. Henry Ford Cancer Institute și-a oferit speranța cu tratamentul cu imunoterapie.

Shaun’s Story

Armat cu un studiu clinic și o intervenție chirurgicală avansată, Shaun Grenan a luptat împotriva luptei împotriva unei tumori de cancer pulmonar de dimensiuni softball.

Povestea lui Patricia: De la etapa 4 cancer pulmonar la o 50 de ani de la nunta

Patricia a dezvoltat o șuieră și un zgomot diferit de cele mai trecute cu astmul și alergiile. O biopsie ar dezvălui adenocarcinom. Când operația nu a fost o opțiune, un studiu clinic i -a oferit speranța că va putea sărbători mai multe repere familiale.

Povestea lui Frank: Immunoterapia Clinică Studiu oferă speranță

la acea vreme Din diagnosticul său, Antonucci a fost un tată în vârstă de 51 de ani din doi care fusese fumător pe tot parcursul vieții. Când a intrat diagnosticul, a încetat imediat fumatul și a început tratamentul. Un studiu clinic de imunoterapie poate să -și fi salvat viața atunci când cancerul s -a metastazat la creierul său.

Povestea lui Bob

După ce a fost rezolvată o problemă pancreatică, Bob Robinson a avut o scanare pentru animale de companie luate la fiecare șase luni în Traverse City. Atunci a aflat că a avut un loc pe plămâni. Bob a avut o muncă nedispusă și se joacă în urma unei proceduri VATS pentru a elimina cancerul pulmonar.

Povestea lui Tom: un nefumător fără antecedente familiale de limfom

Tom Sawdey nu a avut simptome sau antecedente familiale de cancer atunci când a fost diagnosticat cu limfom Hodgkin în stadiul 4 la 58 de ani. Cu un plan de îngrijire personalizat pentru nevoile individuale ale lui Tom la Henry Ford Alleing Health, Tom este acum fără cancer.

Povestea lui Kristina: Povestea mamei mele nu trebuie să fie povestea mea

Kristina Krumm, care a pierdut ambii părinți la boli legate de plămâni, a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. După operație la Henry Ford Alleing Health, ea se întoarce la o viață activă.

Povestea lui Gail: Monitorizarea atentă duce la detectarea timpurie

în timp ce se vacanță în Florida, Gail s -a îmbolnăvit cu o tuse care a refuzat să se îmbunătățească. După 4 ani de monitorizare a unui loc pe plămânul ei, experții Henry Ford au eliminat cancerul cu o intervenție chirurgicală toracică.

povestea lui Gail: o atitudine pozitivă & amp; Personalul îngrijitor a continuat să meargă

luni după o intervenție chirurgicală toracică complicată pe un loc pe plămânul ei, cazul lui Gail a fost prezentat consiliului de tumori. S -a stabilit că a avut cancer pulmonar în stadiul 3 și cancerul era încă prezent pe plămâni. Chimioterapia a fost cel mai bun pariu pentru a scăpa de cancerul din corpul ei.

Povestea lui Marilyn: Get Screented for Plooth Cancer înainte de a apărea simptomele

Marilyn Goodrich a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în stadiu timpuriu și este pornit Modul ei de recuperare-totul datorită screeningului cancerului pulmonar care a putut să-și detecteze cancerul cu mult înainte de apariția oricăror simptome de poveste.

Povestea lui Donna: Supraviețuitorul cancerului pulmonar & amp; Ambasadorul lui Hope

Donna Miller a fost diagnosticat cu cancer pulmonar în stadiul IV în vara anului 2013. Din întâmplare, a aflat despre o nouă opțiune de tratament inovatoare la Institutul de Cancer Henry Ford, The Edge.

Anthony dedakis

tehnician optometric Henry Ford Optimeyes

Anthony a dezvoltat o pasiune pentru artă & amp; Proiectare la o vârstă fragedă și a urmărit această pasiune prin studiile sale postliceal, după ce a absolvit un licențiat în proiectare industrială la Universitatea de Stat Wayne. Anthony lucrează în prezent ca tehnician optometric pentru Henry Ford, cu interes în proiectarea produselor medicale care pot îmbunătăți mai bine îngrijirea și bunăstarea pacientului. El a găsit o rezonanță specială în proiectare prin găsirea unei soluții creative la preocupările legate de domeniul asistenței medicale. Interesat de proiectarea într -o manieră etică, profesională și responsabilă și pasionată de crearea de produse pentru a contribui mai bine la experiența pacientului și la comunitate. În calitate de călător mondial, vizitarea unor noi locuri și culturi este o modalitate de a https://harmoniqhealth.com/ro/ avea schimburi de paradigme care pot ajuta la inspirația creativității în design. În timpul liber, Anthony îi place să călătorească, să facă fotografie, să picteze/desen, să gătească și să petreacă timp cu prietenii și familia.

Cercetarea cancerului finanțată de Grant

Finanțare de cercetare, cadouri și subvenții pentru sprijin Cercetătorii Institutului de Cancer Henry Ford în activitatea lor punând întrebări importante pentru a găsi noi vindecări pentru cancer. Subvențiile provin de la guvernul federal, corporații, fundații private și organizații nonprofit.

Finanțarea recentă a cercetării cancerului

Premiile recente ale echipei noastre includ:

 • S.U.A. Departamentul Apărării (DOD): Cercetătorii noștri au mai multe subvenții DOD, inclusiv investigarea:
 • Markeri de cancer de prostată specifici bărbații afro-americani: Albert Levin, doctorat, efectuează cercetări pentru a dezvolta un marker integrat pe bază de ADN, care combină modificări genetice și epigenetice ale tumorilor de prostată într-un biomarker. A se vedea mai multe despre cercetarea cancerului de medicină de precizie exploatează rolul său ca o țintă nouă și atractivă pentru a trata cancerul de prostată rezistent la castrate. Aflați mai multe despre cancerul de prostată.
 • Markeri genetici pentru cancerul de prostată la bărbați cu diferite medii etnice: Nallasivam Palanisamy, doctorat, a primit o subvenție de trei ani în 2016 pentru a continua să studieze diferența de markeri tumori care apar la bărbații afro-americani și europeni-americani.
 • AMPK (proteină kinază activată cu adenozină monofosfat) și imunitate antitumorală: Ramandeep Rattan, doctorat, a primit un premiu Pilot Translational Pilot de Cancer Ovarian DOD pentru lucrarea sa studiind metabolismul cancerului ovarian. Aflați mai multe despre cercetarea cancerului ginecologic.
 • Regulatori de master care definesc progresia tumorii gliomului: Houtan Noushmehr, Ph.D. a fost finanțat în 2017 pentru a aplica secvențiere de generație următoare pentru a cartografia toate modificările epigenetice la nivelul ADN-ului și apoi pentru a identifica regulatorii principali care conduc un fenotip de gliom mai agresiv.
 • Institutele naționale de sănătate (NIH): NIH finanțează mai multe proiecte la Henry Ford, inclusiv:
   • Terapia genică: NIH a finanțat activitatea lui Svend Freytag, doctorat, privind terapia genică pentru mai mult de 30 de ani. Dr. Freytag a primit un total de opt subvenții NIH, inclusiv un premiu P01 de cinci ani. În 2004, Dr. Freytag a primit o subvenție de 9 milioane de dolari pe care agenția a reînnoit-o în 2008.
   • Imagistica tumorii: Carri Glide-Hurst, doctorat, a primit o subvenție R01 de cinci ani în 2016 pentru munca sa Dezvoltarea rezonanței magnetice (MR)-doar imagistica tumorii. Grantul se concentrează pe tumorile pelvine (ginecologice și prostată) și tumorile cerebrale. Citiți mai multe despre cercetarea imagistică a cancerului.
   • Tratamentul gliomului: Meser Ali, doctorat, a primit o subvenție R01 de patru ani în 2016 pentru activitatea sa în terapia cu bazate pe Temozolomidă (TMZ), singura, singura Terapie disponibilă pentru pacienții cu glioblastom multiforme (GBM). Scopul acestui proiect de cercetare este de a aplica cele mai recente progrese în nanotehnologie pentru livrarea direcționată a agenților de perturbare vasculară cu o combinație de radioterapie pentru monitorizarea în timp real a răspunsului la tratament.
   • Exosomes and platinum-induced peripheral neuropathy: Platinum-based drugs are commonly used to treat cancers, but chemotherapy-induced peripheral neuropathy (CIPN) is one of the most common complications that often lead to platinum drug dose reductions , compromiterea eficienței medicamentelor de platină pentru a suprima progresia tumorii. Zheng Gang Zhang, doctorat, are un studiu finanțat de NCI despre exosomi, nanovesicule care mediază comunicarea intercelulară, pentru a investiga efectul acestor exosomi asupra CIPN indus de droguri de platină și pentru a înțelege cum să evitați cel mai bine aceste complicații ale tratamentului cancerului.
   • Evaluarea moleculară și statistică a glioamelor: Ghidul de diagnostic al gliomului se bazează acum pe ADN -ul tumoral se schimbă mai mult decât pe modul în care țesutul arată la microscop. Laila Poisson, doctorat, are o subvenție de 5 ani de la NCI pentru a crea modele statistice pentru a prezice răspunsul terapiei și supraviețuirea generală în conformitate cu noile orientări de diagnostic folosind țesut de gliom bancar și date clinice adnotate în detaliu ale pacienților cu tumori cerebrale.
 • Tags: No tags

  Comments are closed.